Skip to content

Preprosto popolno

junij 19, 2009

obrazSedim in razmišljam kako naj vse vtise in občutke zapišem. Nemogoče je preliti sem, vse to kar sem in še vedno občutim, doživljam. Spoznala sem enkratno ekipo prijetnih in toplih ljudi, s katero smo načrtovali naše, vaše vrtove. Prelivale so se ideje in vsak posebej je z mislijo na druge, naredil načrt malega, duhovno polnega vrta.

Potem pa je prišlo najlepše, stanovalci doma, otroci z učiteljico in mi, smo ustvarjali čarobne vrtove. Posebna energija je nas vse obdajala, nekaj česar že dolgo nisem čutila. Smeh otrok se je vrtel po zraku, zadovoljni obrazi nas vseh in neko posebno sožitje med različnimi generacijami se je neprestano prepletalo. In neko novo spoznanje… vsak izmed sodelujočih je imel možnost uresničiti svojo željo in narediti v vrtu svoj pečat, nikogar se ni spregledalo in to je prineslo tisto pravo končno zadovoljstvo, ko smo danes sedeli ob vrtu in bili preprosto zadovoljni, pomirjeni, srečni.

Med pisanjem  mi še vedno pred očmi migetajo podobe današnjega dne,
Ryuzov ples, tekanje otrok, zadovoljni obrazi stanovalcev, prepevanje in brenkanje kitare.

Rada bi se zahvalila Nadi za priložnost, da sem lahko sodelovala pri projektu in vsej ekipi, ki me je sprejele medse, seveda obema terapevtoma, Mitju in Moniki, ki sta s svojimi izkušnjami priskočila na pomoč, otrokom in njihovi učiteljici in na vse zadnje stanovalcem doma, ki so delili svojo energijo z mano.

Se že veselim naslednjega snidenja z vsemi vami !

Mateja

Advertisements
No comments yet

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: